Arsen Venger spremio ponudu za zlatnog Orlića!

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2015, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsen Venger spremio ponudu za zlatnog "Orlića"!

Ovo je donekle očekivano. Mislili ste da Arsen Venger nije gledao SP za mlade igrače?

Zna se ko je od menadžera najveći lovac na mlade talente, Arsen Venger je bez premca u ovom rangiranju.

Blago za skaute bilo je Svetsko prvenstvo za igrače mlađe od 20 godina na Novom Zelandu na kome je pobedila Srbija, a nakon tog prvenstva ponude za naše zlatne momke su počele da "pljušte".

Sergej Milinković-Savić je samo jedan od takvih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Pisali smo da je za njega zainteresovan Lacio, da je čak i Mančester pokazao interesovanje pre nego što je ovaj zadnji vezni prešao u Belgiju, pa i Arsen Venger, ali se njegovo interesovanje bilo najmanje.

Sada je Venger napravio korak dalje, spremio je čak i ponudu za vezistu Genka i želi ozbiljno da parira Laciju koji je najozbiljniji.

Pisali smo vam šta je velika želja Milinković-Savića, ali sigurno da bi ga barem zaintrigirala ponuda koju želi da uputi Arsen Venger.

Arsenal želi da se dogovori sa Genkom da otkupi njegov ugovor i da ga vrati odmah na pozajmicu u taj klub na godinu dana, nakon čega bi se dokopao Premijer lige i Arsenala. Govori se o sumi koja je veća od 7-8 miliona evra.

Kako vam se čini ova opcija?
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.