Arsen Venger je jedan jako zabavan čovek!

Izvor: RTS, 18.Nov.2014, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsen Venger je jedan jako zabavan čovek!

Menadžera Arsenala, Francuza Arsena Vengera, prate razni glasovi. Jedan je da je vrsan taktičar, drugi je da ne ume da se služi rajsferšlusom, a treći je da je vrlo prijatna osoba. Upravo tu crtu svoje ličnosti pokazao je i u jednoj televizijskoj emisiji, u kojoj je zajedno sa gostima odigrao partiju nožnog tenisea.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Arsen Venger je jedan vrlo zabavan čovek!

Izvor: RTS, 18.Nov.2014

Menadžera Arsenala, Francuza Arsena Vengera, prati glas da je vrstan taktičar, zatim da ne ume da se služi rajsferšlusom, pa da je vrlo prijatna osoba. Upravo ta crta njegovog karaktera došla je do izražaja u jednoj televizijskoj emisiji, u kojoj je zajedno sa gostima odigrao partiju "nožnog tenisa"....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.