Arnautović iskukao transfer, NI HVALA od Vest Hema

Izvor: Mondo, 08.Jul.2019, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arnautović "iskukao" transfer, NI HVALA od Vest Hema

Šturo saopštenje Vest Hema jasno govori u kakvim su se okolnostima rastali od Austrijanca.

Zvanično je!

Marko Arnautović (30) konačno je ubedio Vest Hem da ga pusti u Šangaj SIPG u transferu vrednom 25 miliona evra, zbog kog je još u januaru "ucenjivao" klub.

Austrijski napadač tražio je od "čekićara" da ga prodaju pošto je dobio bogatu ponudu iz Kine, međutim Manuel Pelegrini i rukovodstvo nije "htelo ni da čuje", s obzirom na to >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je jedan od najboljih fudbalera ekipe.

Na kraju je Arnautović "iskukao" transfer ovog leta, a zanimljivo je da Vest Hem u "oproštaju" od 50 reči nije napisao NI HVALA svom dosadašnjem igraču.

Verovatno su i dalje ljuti na njega...

Oni su samo potvrdili da je prešao u redove kineskog šampiona kao i da je član Vest Hema bio u prethodne dve sezone - upisavši 22 gola na 65 mečeva, a sigurno su očekivali da će ta statistika biti i bolja kada su ga doveli iz Stouka.

Šangaj SIPG vodi Vitor Pereira i u timu ima tri Brazilca: Oskara, Elkesona i Hulka.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.