Izvor: Piplmetar.rs, 01.Jun.2023, 09:31

Armani odbranio Milano, „penali“ presudili Sasariju!

Košarkaši Armanija savladali su Sasari sa 80:75 (13:19, 26:19, 21:19, 20:19) i poveo sa 2:0 u polufinalnoj seriji italijanskog šampionata. Sada ekipi Etorea Mesine nedostaje još jedan trijumf kako bi obezbedila mesto u velikom finalu.
Pružio je Sasari odličan otpor velikom favoritu, uveo meč u neizvesnu završnicu, ali su Šabaz Nejpir i Bili Beron bili sigurni sa linije „penala“ i tako rešili utakmicu.
Najbolji u domaćoj ekipi bio je veteran Điđi Datome sa 19 poena, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << su Šabaz Nejpir i Šivon Šilds ubacili po 14, a Bili Beron meč završio sa 12 ubačenih poena.
Najefikasniji igrač na utakmici bio je košarkaš Sasarija Litvanac Eimantas Bendzijus sa 21 poenom, ali to nije pomoglo njegovom timu da izbegne poraz.
Domaćin naredng meča biće Sasari, a on je na programu za tri dana.
U drugom polfuinalu „Palakanestra“ Virtus protiv Tortone vodi

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.