Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2021, 11:04

Armada htela da prevaspita igrače, Rožman podneo ostavku, Rijeka ima spremnu zamenu

Poraz od Hajduka Slovenca koštao posla

Jadranski derbi na Rujevici doneo je buru. Hajduk je golom Umuta Najira drugi put u mesec dana slavio minimalcem (1:0) protiv Rijeke na Rujevici. Armada nije mogla da pruži podršku sa tribina, ali je bila u neposrednoj blizini stadiona. Neuspeh je izazvao potres. Najvatrenije pristalice Rijeke došle su do službenog ulaza u nameri da se obračunaju sa igračima. Policija je sprečila da dođe do eskalacije. Slovenački strateg >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Simon Rožman je podneo ostavku po završetku utakmice, a Sportske novosti pišu da su Riječani već izabrali Rožmanovog naslednika.

Ulogu glavnog trenera trebalo bi da preuzme Goran Tomić, koji je zagrebačku Lokomotivu vodio do vicešampionskog zvanja. Tim sa Kajzerice igrao je dopadljiv fudbal, nije se obrukao ni na evropskoj sceni, a koliki je važan bio Tomić za Lokomotivu, govore rezultati Zagrepčana od njegovog odlaska. Lokomotiva se ove sezone bori za opstanak.

Goran Tomić napustio je Lokomotivu jer je imao dogovoren posao u Kini, ali je propao. Hrvatski stručnjak je bež angažmana i odmah bi mogao da sedne na užarenu klupu Rijeke. Nemaju Riječani previše prostora za manevar, izlazak u Evropu doveden je u pitanje, Hajduk se koliko-toliko konsolidovao, a pred timom sa Rujevice je paklenih nedelju dana. U kupu Rijeka gostuje Osijeku, pa je čeka ligaški derbi sa Dinamom.

Riječani će brzo morati da preseku.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.