Izvor: MozzartSport.com, 21.Maj.2020, 15:08

Arhus ide korak dalje od svih: Pune tribine virtuelnih navijača

Danci će praviti video zid

Nemci su smislili da kartonske figure navijača budu na tribinama, Seul iz Južne Koreje je na stolice postavio lutke iz seksi šopa, zbog čega je kažnjen, ali u danskom Arhusu su rešili da odu korak dalje od svih.

Danski klub je na tviter profilu objavio plan da će graditi virtuelni zid za navijače. Aplikacija Zoom je sada poznata širom sveta i masovno se koristi za grupne razgovore, a upravo će po njenom principu Arhus da „sazida“ >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tribine za gledaoce.

Tako će navijači ovog kluba moći preko telefona ili kompjutera da gledaju utakmice svog kluba i to sa utiskom kao da sa svog mesta na tribinama posmatraju mečeve. Doduše, neće imati baš svi tu mogućnost, jer stadion ima kapacitet od 19.000 mesta, a na jednom video zidu staje samo 25 osoba.

Fudbalsko prvenstvo Danske nastaviće se 28. maja, a Arhus je na trećem mestu tabele.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.