Argentina bez Aguera u nastavku Mundijala

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2014, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Argentina bez Aguera u nastavku Mundijala

Argentinski napadač Serhio Aguero zbog povrede mišića neće moći da igra u nastavku Mundijala u Brazilu, prenele su svetske agencije.
(FOTO: AP)
Aguero se povredio u pobedi Argentine protiv Nigerije od 3:2 u poslednjoj utakmici grupne faze takmičenja.
- Ovog jutra su potvrđene najgore vesti – Aguero je pokidao mišić leve noge i neće moći da nastavi takmičenje – kaže se na sajtu lista Klarin.
Napadač Mančester Sitija odnet >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je sa terena u prvom poluvremenu utakmice protiv Nigerije, kojom su „gaučosi” osvojili prvo mesto u grupi F uoči nokaut faze takmičenja.
Argentina igra meč osmine finala na Mundijalu protiv Švajcarske u Sao Paulu 1. jula, a mesto Aguera na terenu mogao bi da zauzme Ezekijel Laveci, ili Rodrigo Palasio.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šok za "gaučose": Argentina bez Aguera u nastavku Mundijala!

Izvor: Blic, 26.Jun.2014

Argentinski napadač Serhio Aguero zbog povrede mišića, neće moći da igra u nastavku Mundijala u Brazilu, prenele su svetske agencije...Aguero se povredio u pobedi Argentine protiv Nigerije od 3:2 u poslednjoj utakmici grupne faze takmičenja...Opširnije na našem specijalu Brazil 2014..Najčitanije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.