Arena slobodna za premijeru, Zvezda uz 20.000 Delija?

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Avg.2013, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arena slobodna za premijeru, Zvezda uz 20.000 Delija?

Crvena zvezda Telekom je odavno iskazala interesovanje da svoje mečeve, kako u Evroligi, tako i u ABA ligi, igra u „Kombank areni”, međutim zbog zauzetosti najveće beogradske dvorane selidba iz „Pionira” najavljena je tek početkom 2014. godine.
(FOTO: D. Žarković)
Ali, i dalje postoji šansa da 20.000 Delija uživo gleda Zvezdu barem na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << jednoj utakmici do zvaničnog preseljenja. I to na onoj prvoj u Evroligi, protiv Lokomotive, 17. oktobra.
Termin je slobodan, pa je moguće da crveno-beli imaju veliku podršku svojih navijača na utakmici koja će označiti povratak kluba u elitno takmičenje posle 14 godina:
Za sada još ništa ne možemo da kažemo sa sigurnošću. Evroliga nam je dozvolila da prijavimo dve dvorane za takmičenje. U narednim danima ćemo obaviti razgovore u klubu, kao i sa ljudima iz Arene i donećemo konačnu odluku oko tog premijernog meča u Evroligi – istakao je Davor Ristović, direktor Crvene zvezde Telekom.
Crvena zvezda Telekom će igrati u D grupi zajedno sa Makabijem, Panatinaikosom, Baskonijom, Lokomotivom i pobednikom kvalifikacija.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Puna Arena pozdravlja Zvezdu na premijeri Evrolige?

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2013, 11:14

Poznato je da uprava Crvene zvezde već duže vremena radi na tome da puleni Dejana Radonjića svoje mečeve ove sezone igraju u Kombank Areni. To se ne odnosi samo na okršaje u Evroligi, već i u regionalnom takmičenju, a zvanična selidba kluba iz Pionira najavljena je za početak 2014. godine. Ipak,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.