Arbeloa i Reina umalo ispali iz autobusa

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2010, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arbeloa i Reina umalo ispali iz autobusa

Španski reprezentativci Alvaro Arbeloa i Pepe Reina, na sreću se nisu povredili kada su se prevrnuli unazad, dok je otvoreni autobus sa svetskim prvacima prolazio ulicama Madrida.

Arbeloa i Reina su se previše opustili uz samu ivicu prednjeg dela slavljeničkog autobusa, izgubili su ravnotežu i načinili kolut unazad. Glava je završila dole, a noge visoko u vazduhu, ali je sve prošlo bez većih posledica.

Okupljeni navijači su ceo slučaj ispratili osmehom, ali fudbaleru Real Madrida i golmanu Liverpula nije bilo do smeha, pa su se primirili i seli kao posramljeni dečaci.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

(VIDEO) ARBELOA I REINA - KOLUT UNAZAD

Izvor: Kurir, 13.Jul.2010

MADRID - Španski reprezentativci Alvaro Arbeloa i Pepe Reina, na sreću, nisu se povredili kada su se prevrnuli unazad dok je otvoreni autobus sa svetskim prvacima prolazio ulicama Madrida. Arbeloa i Reina su se previše opustili uz samu ivicu prednjeg dela autobusa, izgubili ravnotežu i načinili...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.