Apenini bruje, Alegri potpisao otkaz?

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apenini bruje, Alegri potpisao otkaz?

Problem za problemom, trener na udaru, Juventusova odbrana se raspala. Protiv Atletika igra za posao?

Masimo Alegri je razapet nakon katastrofe u Bergamu, ali i remija protiv Parme.

Juventus je primio šest golova u dva meča, eliminisan je iz kupa, a sreća pa ima veliku prednost u prvenstvu, mada se Napoli približio na +9.

Ronaldo je dao dva gola, nije bilo dovoljno, odbrana deluje kao sir. Kaseres i Rugani su na momente delovalo smešno, ali je Alegri za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gubitak bodova optužio Mandžukića.

Hrvat je umesto da šutne loptu u aut, kako je rekao Alegri, vratio je u kazneni prostor, pa je na kraju u poslednjim sekundama Parma odnela bod.

"Imali smo sreće protiv Lacija, ali smo kažnjeni protiv Parme", rekao je Alegri, dok se na njega sručila lavina kritika.

Pre svega, u pitanju je prelazni rok, odlazak Benatije koji se zakačio sa Alegrijem i na kraju insistirao da ode, čak je odbijao da igra.

Juventus je doveo Kaseresa koji je malo igrao poslednjih godinu dana, povredili su se Bonući i Kjelini, nema ni Barzaljija, sa ovom odbranom, šampion neće daleko stići.

Ne misli se na prvenstvo, ali mnogi smatraju da će cena biti plaćena u Ligi šampiona. Alegri će biti na meti ako ispadne od Atletika, razlog je jasan, on je odlučio da niko ne bude doveden u januaru, odnosno da odbrana, sa dolaskom Kaseresa umesto Benatije ostane ovakva kakva jeste.

Ako Juve ispadne, ostaće na jednom frontu, jasno, "skudeto" će biti nastavak dominacije u Italiji, ali to nije dovoljno.

Nad Alegrijem se nadvila senka Zidana, a čini se da će i sam trener Juventusa verovatno, u slučaju neuspeha u Ligi šampiona želeti da ode, sigurno da će imati ponude, pre svih od Reala kao i prošle sezone, ali i engleskih klubova.

Da li je došlo vreme za rastanak?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.