Antonio Konte u epizodi: Idi, idi nesanice!

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2016, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonio Konte u epizodi: ''Idi, idi nesanice!''

Njegova najnovija izjava je možda i najbolja ilustracija koliko je temperamentnom stručnjaku teško pao debakl protiv Arsenala.

Reakcije na ubedljiv poraz Čelsija proteklog vikenda od Arsenala se i dalje ne stišavaju, mediji najavljuju radikalne promene u sastavu ''Plavaca'' koje će na svojoj koži, navodno, osetiti i naš Bane Ivanović, a trener Antonio Konte ne krije da je dobio ''napad nesanice'' posle 0:3 protiv ''Tobdžija''.

''Ja ne spavam, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne spavam... I to ne jednu noć, nego već dve noći... Posle ovakve utakmice i ovako ubedljivog poraza, za mene je i normalno da ne spavam'', priznaje Konte, a onda i otkriva kako je proveo ove dve noći.

''Kad ne spavam, ja razmišljam. Sada je veoma važno dobro razmisliti'', dodaje Konte.

Za razliku od medija, on ne želi da imenuje najveće krivce za poraz, svi moraju da preuzmu odgovornost.

''Ne želim da govorim o odbrani, veznim igračima ili napadačima, zato što mislim da mi i gubimo i dobijamo kao tim. Moramo da nastavimo da razmišljamo na takav način.

Veoma je važno da da ovo iskustvo shvatimo i kao priliku da se veoma brzo vratimo na pravi put'',
istakao je Konte i priznao da je i sam shvatio koliko je teška Premijer liga.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.