Antoan Grizman na Visente Kalderonu!

Izvor: RTS, 28.Jul.2014, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antoan Grizman na "Visente Kalderonu"!

Očerupali su ga bogatiji klubovi, ali ako neko ume da reciklira kvalitetne napadače to je madridski Atletiko. Naredne sezone najistureniji tandem u timu Dijega Simeonea biće Mario Mandžukić - Antoan Grizman.

Dosadašnji fudbaler Real Sosijedada Antoan Grizman karijeru će nastaviti u madridskom Atletiku, koji je u ponedeljak potvrdio da su se klubovi dogovorili oko transfera.

Na sajtu prvaka Španije navodi se da će Grizman čim prođe lekarske preglede potpisati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << višegodišnji ugovor sa prvakom Španije.

Madridski klub nije naveo koliko će novca platiti Sosijedadu na ime obeštećenja za Grizmana.

Francuski krilni igrač ima 23 godine, a u prethodnih pet sezona za Sosijedad je odigrao 201 utakmicu i postigao 52 gola.

On je do sada za selekciju Francuske zabeležio devet nastupa i dao tri pogotka.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.