Antić suspendovan zbog vređanja sudije Obradovića

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2017, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić suspendovan zbog vređanja sudije Obradovića

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije izrekla je suspenziju Nikoli Antiću zbog uvreda koje je kapiten Vojvodine izrekao na račun sudije Srđana Obradovića.

Priča oko derbi susreta 3. kola plej-ofa Superlige Srbije koji je prethodnog vikenda odigran na stadionu "Rajko Mitić" lagano odlazi u arhivu.

Većina analiza pokazala je da je sudija Srđan Obradović imao osnova da pokaže na belu tačku u 78. minutu meča, dok današnja odluka Disciplinske komisije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ukazuje na to da je i crveni karton dodeljen Nikoli Antiću bio opravdan.

Nekoliko dana trajalo je polemisanje oko toga zašto je Nikola Antić zaradio crveni karton, a 'Disciplinci' su danas zasedali i kapitenu Vojvodine izrekli suspenziju sa jednog meča zbog vređanja arbitra Obradovića.

Prvotimac Vojvodine nije prethodnih dana želeo da kometariše šta se dogodilo, rekao je da nema razloga da se pravda jer nije kriv, ali to nije dovoljno da se izbegne suspenzija.

Danas je Disciplinska komisija trebalo da odlučuje o eventualnoj kazni za FK Partizan zbog ponašanja navijača na meču sa Vojvodinom, ali "presude" nije bilo.

Na nekoj od narednih sednica pašće odluka o tome da li će Partizan biti kažnjen kao i o tome koje će sankcije trpeti "večiti" zbog izgreda navijača na 154. derbiju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DISCIPLINCI GA POSLALI NA ODMOR: Nikoli Antiću izrečena kazna za psovanje sudije Obradovića (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Maj.2017

Fudbaler Vojvodine koji je isključen u meču protiv Crvene zvezde dobio je kaznu zbog psovanja glavnog arbitra Srđana Obradovića.. . Disciplinska komisija FSS oglasila se danas popvdom isključenja Nikole Antića, kapitena Vojvodine u susretu protiv Crvene zvezde prethodnog vikenda na stadionu ‘Rajko...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.