Antić: Lazarevac zaslužuje veću pomoć

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Lazarevac zaslužuje veću pomoć

Građani Lazarevca, grada rudara, čiji su kvalitet vazduha, vode i zemlje žrtvovani zarad opšteg napretka, zaslužili su mnogo veće poštovanje i veću pomoć društva, izjavio je danas zamenik predsednika SPS Aleksandar Antić.

"Vi ste sačuvali stabilnost energetskog sektora kada je to bilo najpotrebnije, kada je Srbiju zadesila velika nesreća dali ste nemerljiv doprinos i zahvaljujući vama, i pored svih poteškoća, uspeli smo da prebrodimo teške dane", rekao je Antić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na predizbornom skupu u Domu kulture u Lazarevcu.

Kako je saopštila je SPS, on je dodao da se rudarima, koji rade jedan od najtežih poslova, moraju omogućiti dodatna prava na lečenje i rehabilitaciju, a svim Lazarevčanima pomoći da dobiju bolju perspektivu razvoja i zapošljavanja i u drugim privrednim granama.

Na predizbornom skupu koalicije SPS-JS u Lazarevcu, građanima su se obratili i lideri te koalicije, Ivica Dačić i Dragan Marković Palma, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Antić: Lazarevac zaslužuje veću pomoć

Izvor: Studio B, 04.Apr.2016

Građani Lazarevca, grada rudara, čiji su kvalitet vazduha, vode i zemlje žrtvovani zarad opšteg napretka, zaslužili su mnogo veće poštovanje i veću pomoć društva, izjavio je danas zamenik predsednika SPS Aleksandar Antić..."Vi ste sačuvali stabilnost energetskog sektora kada je to bilo najpotrebnije,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.