Anri: Ako Barsa zaustavi Ezila, Arsenal je mrtav

Izvor: B92, 22.Feb.2016, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anri: Ako Barsa zaustavi Ezila, Arsenal je mrtav

Bivši fudbaler Arsenala i Barselone Tijeri Anri uoči duela ta dva tima rekao je da će Katalonci slaviti ukoliko zaustave Mesuta Ezila.

Arsenal i Barselona u utorak od 20.45 na “Emirejtsu” u Londonu igraju prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona.

Ezil je propustio poslednji meč Arsenala protiv Hala (0:0) u FA kupu, što se osetilo u igri ekipe Arsena Vengera.

Mesut je izvanredan, tokom karijere zabeležio je na tone asistencija. Ove sezone igra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veoma dobro, kao što je bio slučaj dok je nosio dres Real Madrida. Ukoliko ga Barselona zaustavi, Arsenal je praktično mrtav. Neće biti lako mom omiljenom timu, iako volim i Barselonu”, rekao je Anri.

Najbolji strelac u istoriji Arsenala je posle devet godina u Londonu odlučio da 2007. pređe u Barselonu, sa kojom je kasnije osvojio Ligu šampiona, što mu nije uspelo u najdržem dresu iako je igrao finale.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Anri: Arsenal je "mrtav" ako Barselona zaustavi Ozila

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2016

Bivši fudbaler Arsenala i Barselone Tijeri Anri, uoči duela ta dva tima u osmini finala Lige šampioma, izjavio je da će Katalonci slaviti ukoliko zaustave Mesuta Ozila...Ozil je propustio poslednji meč Arsenala protiv Hala (0:0) u FA kupu, što se osetilo u igri ekipe Arsena Vengera...- Mesut je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.