Anelka napustio Vest Bromvič

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Mar.2014, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anelka napustio Vest Bromvič

Francuski igrač Nikola Anelka objavio je da napušta Vest Bromvič Albion zato što ne može da prihvati uslove koje mu je klub postavio da bi se vratio u ekipu posle suspenzije.
(FOTO: AP)
Razgovarao sam sa čelnicima kluba i ponuđeno mi je da se vratim u ekipu pod uslovima koje nisam mogao da prihvatim. Želim da sačuvam lični integritet i zbog toga sam odlučio da raskinem ugovor sa klubom – napisao je Anelka na svom Tviter profilu.
Anelka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je posle postignutog gola za Vest Bromvič Albion protiv Vest Hema na utakmici u decembru prošle godine, napravio potez „kenel”, koji se smatra antisemitskim.
Disciplinka komisija Fudblaskog saveza Engleske (FA) je 6. marta suspendovala Anelku na pet utakmica.
Potez „kenel” – jedna ruka se ispruži ka zemlji, a drugom se dodiruje rame ispružene ruke, izmislio je francuski komičar Didon M’Bala M’Bala, koji je nekoliko puta osuđivan zbog izazivanja rasne mržnje i antisemitizma.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anelka zbog "kenela" napušta VBA

Izvor: RTS, 14.Mar.2014

Nikolas Anelka na svom Tviter profilu napisao da raskida ugovor sa Vest Bromom, pošto želi da "sačuva integritet". FA Engleske kaznila Francuza sa pet utakmica zabrane igranja, zbog antisemitskog "kenel" poteza...Francuski fudbaler Nikola Anelka objavio je danas da napušta Vest Bromvič Albion zato...

Nastavak na RTS...

Anelka napušta Vest Bromvič

Izvor: Press, 14.Mar.2014

Tridesetpetogodišnji Anelka trebalo je da "odradi" pet utakmica suspenzije, nakon što ga je Fudbalski savez Engleske kaznio zbog nesportskog gesta na prvenstvenoj utakmici u decembru prošle godine.. "U razgovoru sa rukovodstvom kluba predloženo je da se pridružim ekipi pod određenim uslovima,...

Nastavak na Press...

Anelka napustio VBA!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Mar.2014, 20:48

Francuski fudbaler Nikola Anelka objavio je da napušta Vest Bromvič Albion zato što ne može da prihvati uslove koje mu je klub postavio da bi se vratio u ekipu posle suspenzije. ..Nikolas Anelka.."Razgovarao sam sa čelnicima kluba i ponuđeno mi je da se vratim u ekipu pod uslovima koje nisam mogao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.