Andrej Petrović potpisao za PHMAIX tim u italijanskoj i evropskoj Formuli 4

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 14:29

Andrej Petrović potpisao za PHMAIX tim u italijanskoj i evropskoj Formuli 4

Prvi test je u Imoli.
Mladi srpski automobilista Andrej Petrović potpisao je ugovor sa PHMAIX timom u italijanskoj i evropskoj Formuli 4. Posle dobrih rezultata u Formuli 4 Saudijske Arabije, gde je ostvario svoju prvu pobedu u jednosedima i upisao osam izlazaka na pobedničko postolje, mladi vozač je potpisao ugovor sa timom u višoj klasi.
- Jako sam zadovoljan što sam potpisao za jedan od prestižnijih timova u italijanskom i evropskom šampionatu u Formuli. Nadam se da ćemo ove godine moći da se borimo za podijume i pobede i možda čak, ako nam se sve karte nameste kako treba i da osvojimo šampionat. Prvi test je u Imoli, gde ću da testiram bolid i posle čega ću znati šta da očekujem - rekao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Andrej Petrović potpisao za tim u italijanskoj i evropskoj Formuli 4

Izvor: Sportal.rs, 21.Mar.2024

Posle veoma dobrih trka koje je Andrej Petrović pokazao u Formuli 4 Saudijske Arabije, gde je ostvario svoju prvu pobedu u jednosedima i upisao čak 8 izlazaka na pobedničko postolje, naš as dogovorio je saradnju sa PHMAIX timom sa kojim će se takmičiti u italijskoj i evropskoj Formuli 4.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.