Andrea i Ivan za ARENU pričali kako PROVODE vreme u IZOLACIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrea i Ivan za ARENU pričali kako PROVODE vreme u IZOLACIJI

Košarkaš uputio posebnu poruku kineskom narodu.

Korona virus je sve ljude "naterao" da vreme provode u svojim domovima. Tako su rukometašica Andrea Lekić i košarkaš Ivan Paunić u razgovoru za Arenu sport objasnili kako provode vreme.

Andrea je igračica Bukurešta, a od sledeće sezone će nastupati za Budućnost iz Podgorice. Govorila o smanjenju primanja u  klubu, o tome čemu je posvećena tokom izolacije i iznela predlog šta osim ostanka kod kuće morate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uraditi za vreme trajanja pandemije.

Košarkaš Mega Bemaksa, Ivan Paunić svakodnevno smišlja način za animiranje sina Luke, retko izlazi iz kuće... Smatra da ljudi nisu dovoljno ozbiljno shvatili virus i divi se odlukama nadležnih u Srbiji. A posebnu poruku uputio je kineskom narodu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.