Andrea Petković navija za Noleta: Conga mu leži

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2011, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrea Petković navija za Noleta: Conga mu leži

Andrea Petković je Đokovićeva generacija, poznaju se od 12–13. godine i uvek se sjajno druže.
– Nadam se i mislim da će Nole dobiti polufinale. Nije igrao nešto naročito pre neki dan, ali nije ni lako protiv Tomića, jer usporava igru i moraš da bude koncentrisan. Conga mu više leži, dobiće u četiri seta.
Znači, postaće broj 1?
– Nadam se, ali svejedno je, jer će sigurno jednom biti prvi. Nije važno da li će se to dogoditi sutra, za dve nedelje ili četiri ili šest. Sigurno će to postati.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Andrea Petković: Conga uzima jedan set

Izvor: S media, 01.Jul.2011

Još jedna u nizu podrški Novaku Đokoviću pred duel sa Congom stiže od Andree Petković. ..Nemačka teniserka srpskog porekla nema dilemu kakav će biti ishod današnjeg polufinala i čak zna koliko će trajati meč...Kako pobeći sa posla zbog Vimbldona VIDEO..Vimbldon: "Ranjeni lavovi" u borbi...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.