Andrea Arsović oborila državni rekord

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrea Arsović oborila državni rekord

Reprezentativka Srbije u streljaštvu, Andrea Arsović, oborila je državni rekord u gađanju malokalibarskom puškom, u disciplini trostav, na šampionatu Srbije u Novom Sadu.

Uoči nastupa na Svetskom kupu u Rio de Žaneiru, a potom i na Evropskom šampionatu u Bolonji, članica Partizana pokazala je da se nalazi u dobroj formi. U kvalifikacijama trostava ona je oborila državni rekord Sanje Vukašinović, a potom u finalu, iskusnim gađanjem, osvojila titulu, ispred Milice Babić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Ivane Anđušić Maksimović koja se vratila streljaštvu posle porođaja.

U gađanju sportskim pištoljem, najbolji rezultat imala je Zorana Arunović koja će na predstojećim takmičenjima ponovo biti u konkurenciji za visok plasman.

U konkurenciji strelaca, u ležećem stavu malokalibarskom puškom, najbolji rezultat imao je iskusni Stevan Pletikosić.

Pre odlaska na Svetski kup u Brazil, naši najbolji strelci učestvovaće na Velikoj nagradi Novog Sada, sledećeg vikenda, kada će se nadmetati samo vazdušnim oružjem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.