Andre Silva ostaje u Seriji A, Milan spreman na razmenu?

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andre Silva ostaje u Seriji A, Milan spreman na razmenu?

Portugalac nije u Đampaolovim planovima.

Milan je stigao do prve pobede u Seriji A, juče je na "San Siru" savladana Breša minimalnim rezultatom. Međutim igra "rosonera" ne ohrabruje, deluje da je potrebno još jedno pojačanje u ofanzivnom delu terena.

Andre Silva je sinoć odigrao sat vremena sa učinkom od jednog žutog kartona, Portugalac bi mogao da promeni sredinu u narednih 24 časova.

Spekulisalo se sa imenima Koree i Karaska, danas italijanski mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pišu da su Maldini i ekipa spremni na razmenu sa Đenovom.

U takvoj kombinaciji Andre Silva bi otišao među "grifone" dok bi mlađani Kristijan Kuame stigao na "San Siro".

Mladi reprezentativac Obale Slonovače je imao sijaset ponuda tokom letnjeg prelaznog roka, ali su čelnici Đenove nekako odolevali i uspevali da zadrže svog ofanzivca.

Kuame se već upisao u strelce tokom nove sezone, u prethodnom kolu na "Olimpiku" protiv Rome je svojim golom doneo bod gostima postigavši pogodak za  konačnih 3:3.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.