Izvor: Piplmetar.rs, 08.Maj.2023, 06:30

Anćeloti o ostanku u Realu: „Moja budućnost je jasna“

Madriđani igraju finale Kupa kralja sa Osasunom. Anćeloti pred mečeve za trofej ima uvek poseban fokus i stanje uma.
„Uvek je uzbudljivo igrati finala. Lično, uvek razmišljam da mi je to možda poslednje finale. Tako sam mislio 2003. godine, ali nije bilo poslednje, tako razmišljam i sada. Igračima sam rekao da uživaju u trenutku, jer su ovo posebne utakmice. Pobedili smo Kaseres, Viljareal, Atletiko. Došli smo zasluženo do finala, daćemo sve od sebe da osvojimo pehar“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << poručio je Anćeloti.
Pojavila su se pisanja španskih medija da će se status Italijana na klupi Reala rešiti u zavisnosti od uspeha u Ligi šampiona i da će biti poznat u narednih 11 dana.
„Uopšte ne razmišljam o tome, već samo o finalu Kupa Kralja i polufinalu Lige šampiona. Ne postoji ništa rizično za moj život. Što se tiče budućnosti, ona je jasna: ugovor sa Realom mi ističe 30. juna 2024. godine, a ne sutra“, istakao je Anćeloti.
Posle duela sa Osasunom sledi prvi meč polufinala Lige šampiona sa Mančester sitijem 9. maja, što je prilično kratak period za oporavak.
„U današnjem fudbalu tri dana između utakmica su dovoljna, ako nema putovanja, da se bude odmoran i sprem

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.