Anćeloti hoće Makedonca, ne pita za CENU!

Izvor: Mondo, 09.Jul.2019, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti hoće Makedonca, ne pita za CENU!

Momak rođen pre manje od 20 godina u Skoplju želja je Karla Anćelotija još od zime, a izgleda da će ga konačno dobiti ovog leta.

Izgleda da je Karlo Anćeloti uspeo!

Trener italijanskog Napolija od zime traži od svog rukovodstva da dovede talentovanog Elifa Elmasa (19) iz Fenerbahčea, a sudeći prema informacija medija sa Apenina - izgleda da je i uspeo u toj nameri.

Klub navodno nije bio toliko ubeđen da Elmas vredi toliko "cimanja", međutim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Anćeloti je insistirao i insistirao, da bi na kraju dogovoreno obeštećenje bilo 18 miliona evra!

Taj transfer bi mogao da poraste još više ukoliko Elmas bude ispunio određene "bonus uslove", ali već sada se može pričati o njemu kao najskupljem fudbaleru iz Makedonije ikada - iako bismo ostavili prostora zbog transfera Darka Pančeva u Inter, pošto su u pitanju bile italijanske lire (14 miliona) koje su vredele drugačije u "ono" vreme.

Elmas je vezni fudbaler koji je karijeru počeo u Rabotničkom za koji je debitovao još 2015. godine, a nakon dve sezone primetio ga je Fenerbahče i odveo.

Zbog turskog porekla, selektor Fatih Terim mu je nudio da zaigra za njihovu "A" selekciju, ali je ostao veran Makedoncima za koje već ima 12 nastupa i dva gola, nakon što je prošao sve mlađe selekcije, a i dalje ima pravo da nastupa za U21 tim.

Mediji u Italiji već ga porede sa novim saigračem Fabijanom Ruizom, a izgleda da mu je Karlo Anćeloti namenio bitnu ulogu naredne sezone.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.