Anćeloti će produžiti ugovor sa Realom

Izvor: Sportal.rs, 24.Nov.2014, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti će produžiti ugovor sa Realom

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti otkrio je da pregovara sa Upravom "kraljevskog kluba" oko novog ugovora.

- Imam ugovor do 2016. godine, ali pregovaramo oko nastavka saradnje. Nadam se da ću ostati upamćen u istoriji Reala ne samo zbog desete titule u Ligi šampiona, veći nečeg drugog... Real želi da bude najbolji, a ova igra je sve bolja. želim da budem svetski šampion sa Realom, ali neće nam biti lako - rekao je Anćeloti, a prenosi Beta.

- Real ima dobru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << strukturu, članovi biraju predsednika svake četiri godine i onda on ima svu kontrolu. Ovde nema nikakvih tajkuna ili nekog menadžerskog tima - dodao je on.

Ovaj 55-godišnji italijanski trener je 2013. godine preuzeo Real, a prošle sezone ja sa "kraljevskim klubom" osvojio 10. titulu u Ligi šampiona.

Anćeloti je kazao da bi ponovo želeo da preuzme Milan i da bi jednog dana želeo da postane selektor Italije.

- Ako se pre ili kasnije vratim u Italiju, to će biti zbog Milana. Italija ode u finale Svetskog prvenstva svake 12 godine, a na svake 24 ga osvoji, tako da ću se ja za taj posao kandidovati 2030. godine... Tada ću imati samo 71 godinu, mogu ja to - rekao je Anćeloti.

Anćeloti je u karijeri, pored Milana i Real Madrida, predvodio Ređinu, Parmu, Juventus, čelsi i Pari Sen Žermen.

(Foto: Beta/AP/Paul White))

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ančeloti dobija novi ugovor?

Izvor: B92, 25.Nov.2014, 01:08

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Ančeloti otkrio je da pregovara sa Upravom kraljevskog kluba oko novog ugovora...Ovaj 55-godišnji italijanski trener je 2013. godine preuzeo Real, a prošle sezone ja sa kraljevskim klubom osvojio 10. titulu u Ligi šampiona..."Imam ugovor do 2016. godine, ali pregovaramo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.