Anćeloti: Veliki igraju da pobede, a ne da kalkulišu

Izvor: Vesti-online.com, 06.Nov.2018, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti: Veliki igraju da pobede, a ne da kalkulišu

Trener Napolija Karlo Anćeloti izjavio je da je njegov tim spreman za tešku utakmicu sa Pari Sen Žermenom.

Napolitanci večeras dočekuju Parižane od 21 čas u okviru četvrtog kola Lige šampiona. Prethodni duel dva tima završen je 2:2, a italijanski predstavnik je imao vođstvo sve do nadoknade.

- Nikad nije pravo vreme da igraš sa najboljim timovima. Imamo veliko poštovanje prema PSŽ, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali igrom u prošloj utakmici pokazali smo da možemo. Nalazimo se u dobrom momentu i probaćemo da odigramo najbolje što možemo - rekao je Anćeloti.

Italijani u utakmicu ulaze sa druge pozicije na tabeli, uz bod više od francuskog tima.

- Situacija za nas je dobra, mnogo bolja nego posle remija u prvom meču sa Crvenom zvezdom, ali veliki timovi igraju da pobede, a ne da se bave kalkulacijama. Svakako je prerano prognozirati bilo šta. Završetak grupne faze je daleko - dodao je iskusni strateg.

U drugom meču grupe C sastaju se Crvena zvezda i Liverpul. Taj meč je na programu od 18.55.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

LUDNICA U ZVEZDINOJ GRUPI: Napoli i PSŽ remizirali, crveno-beli na dva boda od vrha (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Nov.2018

Fudbaleri Napolija odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Pari Sen Žermena, u utakmici četvrtog kola Grupe C u Ligi šampiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.