Ančeloti: Teško je protiv Zvezdine defanzive

Izvor: Vesti-online.com, 19.Sep.2018, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ančeloti: Teško je protiv Zvezdine defanzive

Trener Napolija zna da je nešto falilo za pobedu protiv "crveno-belih", ali ne zna šta.

Napoli je imao terensku inicijativu na "Marakani" u celoj utakmici, ali bi njegov trener dao ocenu šest igračima jer nisu dali gol. To govori koliko je italijanski tim još daleko od igre kojoj se Ančeloti nada, a nada se "desetki".

- Nedostajalo nam je sreće. Malo smo grešili, kontrolisali smo meč, ali nam je nešto nedostajalo da pobedimo. Srećan sam jer je teško igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << protiv Zvezdine odbrane. Njihov golman je bio nekoliko puta u situacijama jedan na jedan. Nisam ljut, ali trebalo je da pobedimo. Zvezda je igrala dobro u defanzivi. Pokušavali su preko kontre - ocenio je Ančeloti uz napomenu da je najteže spremiti ekipu posle Mundijala.

Trener Napolija je rekao i da Hamšik i Mertens nisu igrali od početka jer su bili umorni od prethodne utakmice, a ne zato što je Zvezda potcenjena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.