Anćeloti: Tek treba da odlučim ko će biti prvi golman

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Avg.2013, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti: Tek treba da odlučim ko će biti prvi golman

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je da tek treba da odluči da li će Iker Kasiljas ili Dijego Lopes biti prvi golman „kraljevskog” kluba.
(FOTO: AP)
Anćeloti je prošle nedelje u Prvom kolu španske Primere među stative stavio Lopesa, a njegovi igrači su u tom meču tek u finišu došli do pobede nad Betisom (2:1).
Italijanski stručnjak, na današnjoj konferenciji za medije pred utakmicu sa Granadom, koja će se igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u ponedeljak, nije želeo da kaže ko će od dvojice golmana biti u startnoj postavi za taj meč.
On je istakao da bez obzira koga izvede u startnih 11 za meč sa Granadom, neće biti konačna odluka, kao i da je srećan što ima dva sjajna golmana.
Kasiljasa je prošle sezone, nakon preloma leve ruke, na golu Reala zamenio Lopes, a tadašnji trener madridskog kluba Žoze Murinjo je i posle oporavka iskusnog Španca ostavio na klupi. Takva odluka Portugalca izazvala je oštre kritike navijača kluba.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Anćeloti: "Tek treba da odlučim ko će biti prvi golman"

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2013

Trener fudbalera Real Madrida istakao da tek treba da odluči da li će Iker Kasiljas ili Dijego Lopes biti prvi golman "kraljevskog" kluba.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.