Ana na Cibulkovu u nastavku Fed Kupa

Izvor: RTS, 17.Apr.2011, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana na Cibulkovu u nastavku Fed Kupa

Borbu za novi poen u plej ofu za popunu Svetske grupe Fed Kupa između Srbije i Slovačke, igraju Ana Ivanović i Dominika Cibulkova. Direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

Posle prvog dana dvoboja Slovačke i Srbije za popunu Svetske grupe FED Kupa, rezultat je izjednačen. U drugi dan duela obe reprezentacije ulaze sa po jednom pobedom.

Prvi bod za Slovačku donela je Cibulkova pobedom nad Bojanom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Jovanovski od 2:1. Uzvratila je Ana Ivanović koja je bila bolja od Danijele Hantuhove sa 2:0.

Selektor Srbije Dejan Vraneš neposredno pred početak meča odlučio da će prva na teren danas izći Ana Ivanović, koja će igrati protiv Dominike Cibulkove, kao što je ranije bilo predviđeno rasporedom.

Ivanović - Cibulkova 3:4

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.