Ana ekspresno do drugog kola

Izvor: B92, 23.Sep.2013, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana ekspresno do drugog kola

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo turnira u Tokiju ubedljivom pobedom nad Anikom Bek iz Nemačke.

Ivanovićeva je do trijumfa došla sa 6:1, 6:1, posle 51 minuta igre.

Anu u narednom kolu očekuje susret sa Ukrajinkom Jelinom Svitolinom, koja je pobedila Naru Kurumi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa 6:2, 7:5, 6:3.

Srpska teniserka je odigrala odličan meč protiv Bekove, osvojila je 51 poen od ukupno 74, imala šest asova i nijednu dvostruku servis grešku. Osvojila je 87 odsto poena na svom prvom servisu, a 61 odsto na drugom i takođe je iskoristila šest od sedam brejk lopti koje je izborila. Nemica je imala dve i Ana joj je prepustila samo jednu.

Pored Ivanovićeve, u Tokiju od srpskih teniserki igra i Jelena Janković, koja je postavljena za šestog nosioca i slobodna je u prvom kolu. U drugom je čeka duel sa domaćom teniserkom Ajumi Moritom koja je pobedila Britanku Loru Robson s a7:6 (7:4), 6:3.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Ivanović u drugom kolu Pan Pacifika

Izvor: Press, 23.Sep.2013

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo Pan Pacifik turnira u Tokiju pošto je jutros savladala Nemicu Aniku Bek sa 6:1, 6:1.

Nastavak na Press...

Tokio: Ana bez problema protiv Ukrajinke, na redu je Nemica

Izvor: Sportal.rs, 24.Sep.2013, 08:56

Ni sat vremena nije bilo potrebno da Ana Ivanović obezbedi plasman u osminu finala WTA turnira u Tokiju. Srpska teniserka je u meču drugog kola turnira u glavnom gradu Japana bez mnogo problema savladala Elinu Svitolinu iz Ukrajine, a rezultat je bio 2:0 (6:3, 6:0).

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.