Amerikanac raskinuo ugovor sa Makabijem

Izvor: B92, 05.Jun.2023, 16:41

Amerikanac raskinuo ugovor sa Makabijem

Dosadašnji košarkaš Makabija Aleks Pojtres raskinuo je ugovor sa klubom iz Tel Aviva, prenosi Basketnjuz, koji je poziva na izraelske medije.

Pojtres (29) je prošle godine stigao u Makabi iz Zenita, a pre toga je igrao za Galatasaraj, Jilin, Atlantu, Indijanu i Filadelfiju.

Američki košarkaš je zbog povrede ove sezone propustio 23 meča u Evroligi, a ove sezone prosečno je postizao 7,8 poena i imao je 3,6 skoka po utakmici.

Pojtres igra na poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krilnog centra ili centra.

Najbolji meč ove sezone odigrao je u osmom kolu Evrolige kada je Makabi u Beogradu poražen od Partizana (96:88), a američki košarkaš je tada postigao 16 poena za svoj tim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.