Alonso na ceni, na vidiku povratak na Ostrvo

Izvor: B92, 23.Apr.2023, 23:27

Alonso na ceni, na vidiku povratak na Ostrvo

Ćabi Alonso, trener Bajera iz Leverkuzena, mogao bi uskoro da se vrati u Premijer ligi.

On ima impresivne rezultate sa Bajerom iz Leverkuzena posle svega šest meseci rada.

Ne samo da su se "farmaceuti" plasirali u polufinale Lige Evrope gde ih čeka okršaj sa Romom, već su sa pozicije koja je dovodila u pitanje njihov opstanak u Bundesligi, došli do sedmog mesta.

Otkako je došao, Alonso je sa Bajerom osvojio čak 39 bodova i što je najvažnije, ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igra ofanzivan i atraktivan fudbal.

Sve to je privuklo pažnju brojnih klubova, koji ga žele na kormilu njihovih timova.

Ostrvski mediji prenose da je Alonso odavno viđen kao mogući naslednik Jirgena Klopa u Liverpulu, ali pitanje je kada bi to moglo da se desi, s obzirom da Jirgen Klop ima status legende na Enfildu.

U međuvremenu, pojavila se vest da je za njegove usluge ozbiljno zainteresovan Vest Hem, koji nije zadovoljan Dejvidom Mojsom.

U slučaju da se "čekićari" na leto zahvale Škotu na saradnji, Alonso će biti prvi kandidat da ga nasledi, ali će se o svemu najviše pitati Alonso i Bajer koji svakako neće želeti da se rastane sa njim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.