Alkaras je porastao i ojačao

Izvor: B92, 23.Avg.2023, 17:28

"Alkaras je porastao i ojačao"

Bred Gilbert, bivši trener Andrea Agasija, a sada mentor Koko Gof, impresioniran je napretkom broja jedan, Karlosa Alkarasa.

On je na društvenim medijima otkrio kako je nedavno u Sinsinatiju imao prilike da se susretne sa Alkarasom i njegovim trenerom, Huanom Karlosom Fererom.

Američki stručnjak je rekao kako je španski teniser napredovao i fizički u odnosu na proteklu godinu.

"Imao sam divan razgovor sa Alkarasom i Huanom Karlosom Fererom i jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stvar je sigurna. Alkaras je ove godine baš izrastao, stajali smo oči u oči i deluje mi da je još snažniji. Rekao mi je da je prvi put iskusio tako vreo dan u Sinsinatiju", kaže Gilbert.

Grad u Ohaju je poznat po tome da u ovo vreme ume da bude baš toplo, ali Gilbert za razliku od Alkarasa, koji se žalio na vrelinu, smatra da je to bio "običan dan".

"Rekao mi je da je tri puta bio u Sinsinatiju i da nikad nije imao tako vreo dan. Rekao sam mu da sam tamo bio mnogo puta. Tako je devedesetih godina bilo preko cele nedelje sa velikom vlagom, tako da je ta nedelja kad se igralol finale bila normalan dan u odnosu na neka prošla vremena", zaključio je Gilbert.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.