Alkaras će biti pravi kada se reši povreda

Izvor: B92, 23.Dec.2023, 20:33

"Alkaras će biti pravi kada se reši povreda"

Boris Beker, nekada prvi reket sveta, ima velika olekivanja od Karlosa Alkarasa.

Španski teniser je sezonu završio na drugom mestu, ali je u drugoj polovini godine imao slabije rezultate od očekivanih.

Na to je svakako uticao i problem sa povredom koju je vukao od letos, ali Beker kaže da će se sve uskoro srediti i da će španski teniser moći da pokaže koliko zaista vredi.

Možda je i tih 77 mečeva u sezoni bilo previše za njegovo telo, ali Beker >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz iskustva zna šta se dešava sa Alkarasom.

"Kada oslabi motivacija i telo takođe pati. To se dešava i ako propustite samo jedan ili dva treninga. To se meni dešavalo, to se dešavalo svakom uspešnom 20-godišnjaku", kaže Boris u podkastu "Žuta loptica".

Teniser iz Mursije neće igrati pripremne turnire za Australijan open, ako se ne računa egzibicija sa Novakom Đokovićem 27. decembra.

"Ubeđen sam da će uz Huana Karlosa Ferera pored njega, Karlos ući silno motivisan i da se već raduje nastupu u Melburnu i novoj sezoni. Ipak, moraćemo da vidimo šta će se dogoditi. Gledao sam ga uživo u Torinu na ATP Finalu, takođe kako trenira. Fizički je bio spreman", zaključio je Beker.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.