Alkaras: Nisam mogao da čitam Novakove servise

Izvor: B92, 20.Maj.2022, 21:41

Alkaras: Nisam mogao da čitam Novakove servise

Karlos Alkaras je po mnogima jedana od najvećih favorita na predstojećem Rolan Garosu.

Teniser iz Mursije pravi čuda ove godine, već je na šestom mestu ATP liste i mnogi veruju da neće proći mnogo vremena pre nego što osvoji grend slem titulu.

Španski teniser će turnir započeti protiv tenisera iz kvalifikacija, dok u drugom kolu ide na boljeg iz duela Tanasi Kokinakis - Albert Ramos Vinjolas.

Uoči turnira, Alkaras se osvrnuo i na jedan detalj vezan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za igru prvog igrača sveta, Novaka Đokovića.

"Đokovića ne smatraju za velikog servera, a opet, on je igrač koji mi je zadao najviše problema kada sam se susreo sa njim", rekao je Alkaras, aludirajući na njihov nedavni okršaj u Madridu.

Otkrio je i šta mu je to zadavalo najviše muke prilikom Novakovog servisa.

"Imao sam mnogo problema da mu vraćam servise u Madridu, nisam uspeo da čitam kako treba te trajektorije, to me je najviše impresioniralo", poručio je Alkaras.

Rolan Garos počinje 22. maja i završava se 5. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.