Alkaras: Moraju da urade velike stvari da bi me dobili

Izvor: B92, 03.Jun.2023, 09:35

Alkaras: Moraju da urade velike stvari da bi me dobili

Karlos Alkaras je lako stigao do četvrtog kola Rolan Garosa, jer je u tri seta bio bolji od Denisa Šapovalova.

Posle meča Španac je pričao o tome koliko ima samopouzdanja, dok je jedna od tema bile i loptice sa kojima se igra ovaj Gren slem.

Alkaras je objasnio svoju dobru igru, jer je Španac ranije znao da ima problema sa prvom nedeljom turnira.

"Najjača stvar mi je da guram do granica, guram protivnika do granice svaki put. Mora da uradi velike >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stvari da bi me savladao. Svaki poen je veliki poen i takođe ne gubim fokus. To je moja jača strana na terenu“, rekao je Karlos Alkaras.

Novinari su ga na konferenciji za medije pitali šta bi on promenio u tenisu.

"Voleo bih da igramo turnire sa istim lotpicama. To bih jedino menjao. Moraš da prilagodiš svoju igru lopticama jer su svuda drugačije. Imamo probleme zato sa nekim igračima. Osećam da mi je teže kada se loptica menja i da ne mogu da je udarim dovoljno jako. Međutim ja se dobro adaptiram, ovde mi se loptica sviđa“, smatra prvi teniser sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.