Alivodiću ponuđeno smanjenje plate

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2015, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alivodiću ponuđeno smanjenje plate

Pre nego što je počeo zimski prelazni rok, Vojvodina je ostala bez golgetera Lazara Veselinovića, koji je, kao pozajmljen igrač, karijeru nastavio u južnokorejskom Pohangu.

Svi su izgledi da to neće biti jedina promena u odnosu na tim iz jesenjeg dela prvenstva.Enveru Alivodiću, jednom od najvažnijih napadača, istekao je ugovor.

Dosadašnja nastojanja Novosađana da Alivodića, uz smanjenje plate, privole na produženje vernosti nisu urodila plodom. Istini za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << volju, šanse za njegov ostanak, što bi svakako obradovalo navijače, još uvek postoje.

Brzonogi napadač, pre svega, želi u inostranstvo, ali nije nemoguće, ako ne dobije odgovarajuću ponudu, da se okrene na drugu stranu i pojača Partizan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.