Aleksandar Vučić na čelu Crvene zvezde

Izvor: B92, 02.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Vučić na čelu Crvene zvezde

Skupština kluba malog fudbala Crvena zvezda izabrala je za novog predsednika prvog čoveka udruženja CarGo Aleksandra Vučića.

On je naveo da futsal ima ekspanziju širom sveta i da Srbija zaslužuje sport po evropskim standardima.

Vučić je istakao da sa sigurnošću može da kaže da se od Zvezdinih futsalera pravi "šampion za Evropu".

"Želim da idemo korakom u svet. Želimo da se utakmice igraju po najvišim standardima i da se svi ponosimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ostvarenim rezultatima i uspesima. Futsal se možda zove mali fudbal, ali ga čine veliki ljudi", rekao je Vučić na stadionu "Rajko Mitić".

Najavio je Vučić da će sledeće nedelje predstaviti svoje planove. Klub malog fudbala Crvena zvezda osnovan je u junu i tada je primljen u Sportsko društvo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić postao predsednik KMF Crvena zvezda

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2019

Skupština održana na stadionu "Rajko Mitić"...Skupština Kluba malog fudbala Crvena zvezda danas je za novog predsednika kluba jednoglasnom odlukom izabrala Aleksandra Vučića, predsednik Udruženja građana CarGo...Vučić se na stadionu "Rajko Mitić" zahvalio na ukazanom poverenju i istakao da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.