Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2021, 12:51

Aleksandar Matović priključen pripremama reprezentacije Srbije

Trener Partizana biće zadužen za individualni rad, nezvanično saznaje Mozzart Sport

Košarkaška reprezentacija Srbije zvanično je danas započela okupljanje kandidata za nacionalni dres pred olimpijske kvalifikacije (29. jun – 4. jul), gde će Igor Kokoškov sa najbližim saradnicima u kratkom roku moći da ispita kvalitete, uigra tim i odredi konačni spisak.

02.30: (1,60) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << LA Klipers (13,0) Juta (2,60)

Radu stručnog štaba Srbije u narednom periodu pomoći će Aleksandar Matović, nezvanično saznaje Mozzart Sport. Trener Partizana je posle završene klupske sezone prihvatio da se priključi timu u narednom periodu. Kako se može čuti biće zadužen za individualni rad sa reprezentativcima.

Matović je poznat po individualnom radu sa srpskim asovima iz NBA lige i Evrolige, izuzetno je cenjen u struci i jedan od najboljih u polju pripreme igrača. Igoru Kokoškovu biće od velikog značaja njegovo prisustvo na treninzima i u individualnoj pripremi za olimpijski turnir, pogotovo jer su neki igrači mesecima unazad bez takmičarske košarke zbog završenih klupskih obaveza.

Orlovi su u Beogradu narednih dana, a od 18. do 20. juna igraće tradicionalni turnir Akropolis kup u Atini protiv Grčke, Portorika i Meksika. Sledi povratak u Beograd i generalna proba s Meksikom 23. juna.

Srbija će kvalifikacije za Olimpijske igre započeti u Grupi A protiv Dominikanske Republike i Filipina, dok će u Grupi B biti Italija, Portoriko i Senegal. Kvalifikacije se igraju od 29. juna do 4. jula u dvorani Aleksandar Nikolić.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Matović uključen u rad reprezentacije

Izvor: N1 televizija, 12.Jun.2021

Trener Partizana Aleksandar Matović biće u ključen u rad košarkaške reprezentacije Srbije, potvrđeno je za Sport klub. On će raditi individualno sa igračima, kao deo stručnog štaba selektora Igora Kokoškova, ali neće biti na klupi srpskog tima.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.