Aleksandar Luković stiže u reprezentaciju

Izvor: Blic, 13.Okt.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Luković stiže u reprezentaciju

Odbrambeni fudbaler Udinezea Aleksandar Luković večeras će se u Beču pridružiti reprezentaciji Srbije koja će u sredu igrati sa Austrijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine.

Fudbalski savez Srbije danas je saopštio da će Luković u Beču sačekati ostatak reprezentacije, koja će popodne čarter letom krenuti za glavni grad Austrije.

Luković je u tim Srbije pozvan kao zamena za Ivicu Dragutinovića, koji se povredio na subotnjoj utakmici sa Litvanijom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Orlovi" su Litvaniju pobedili sa 3:0 i izbili na lidersku poziciju na tabeli Sedme kvalifikacione grupe.

Aleksandar Luković debitovao je u reprezentaciji 2005. godine i od tada odigrao osam mečeva za A tim. Od 2007. godine nastupa za italijanski Udineze, a ove sezone je odigrao pet od ukupno šest utakmica u Seriji A i dodao jedan nastup u Kupu UEFA. Udineze je trenutno drugoplasirani tim u šampionatu Italije, a obezbedio je i plasman u Ligu UEFA.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.