Alek Boldvin razmišlja o novim imitacijama Trampa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2017, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alek Boldvin razmišlja o novim imitacijama Trampa

Američki glumac Alek Boldvin bi mogao da svoje imitacije novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa nastavi i na drugim televizijskim stanicama pored En-Bi-Si-ja.

Boldvin je prošle godine impresionirao publiku imitiranjem Trampa u emisiji "Saturday Night Live" i nastaviće da svojim skečevima zasmejava publiku tog šoua, ali traži i druge mogućnosti da se našali na račun novog predsednika.

U izjavi za Ej-Bi-Si, Boldvin je rekao da je "u pregovorima" o drugim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << potencijalnim emisijama u kojima bi mogao da gostuje kao Donald Tramp.

Glumac ne misli da svojim imitacijama ima stvarni uticaj na bilo čije političko mišljenje, ali kaže da je to "jedna od najzabavnijih stvari" koje je radio.

Tramp je na Tviteru napisao da Boldvinove imitacije "ne mogu biti gore".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.