Alegri zna kada da izgubi: Poraz za buđenje!

Izvor: Sportske.net, 18.Mar.2019, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alegri zna kada da izgubi: "Poraz za buđenje!"

Italijanski trener uveren u dobrobit današnjeg neuspeha.

Juventus je zabeležio prvi poraz u Seriji A, sva tri boda su ostali u Đenovi koji su slavili golovima Sturara i Pandeva.

Posle preokreta u duelu sa Atletikom, Alegri je izveo prošarani sastav koji nije prikazao bog zna kakvu igru ali Italijan veruje će poraz biti pozitivno iskustvo za njegovu ekipu.

"Kao i u Kupu Italije kada smo poraženi od Atalante, izabrali smo pravu utakmicu da izgubimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zbog internacionalne pauze koja je pred nama. Imamo vremena da se resetujemo i odmorimo", izjavio je Alegri po kraju meča.

Juventus se i posle poraza na "Luiđi Ferarisu" nalazi u povoljnom položaju, i dalje je tu prednost od 18 bodova s tim da Napoli svoj meč 28. kola igra kasnije sa Udinezeom.

"Ne možete igrati svaku utakmicu najbolje što znate, mislim da će nam ovaj poraz pomoći da se probudimo. Mislimo da smo osvojili Skudeto, ali to još uvek nije slučaj. Trebaju nam još pet pobeda, usput se nadajući da će Napoli ispustiti par bodova.", završio je "Mad Max".

U Seriji A posle odigravanja ostalih utakmica 28-og kola sledi dvonedeljna pauza, po povratku sa reprezentativnih dužnosti fudbaleri Juventusa dočekuju Empoli na "Alianc" stadionu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.