Alegri dobija pojačanje, stiže Tobdžija za dž?

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2018, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alegri dobija pojačanje, stiže "Tobdžija" za "dž"?

Bepe Marota majstor svog zanata.

Navikli smo već na "Juventusov način" - kupi za "dž", iskoristi ga na najbolji mogući način i prodaj za velike novce.

"Bjankoneri" nisu u gubitku u svakom slučaju, čak i ako ne prodaju fudbalera kojeg su doveli bez obeštećenja poput Andree Pirla, on doprinese svim uspesima kluba.

Proteklog leta tako je stigao Emre Džan, a naredne godine bi isti scenario mogli da vidimo i u slučaju Arona Remzija.

Fudbaleru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Arsenala ugovor ističe na leto 2019. godine, on igra kod Unaija Emerija, ali dogovora sa upravom kluba oko produžetka saradnje za sada nema.

Remzijev agent je ponudio igrača Juventusu koji ga ipak ne bi uzeo na zimu, iako bi to značilo značajno manje obeštećenje.

Čekaju leto da ponove ono što rade već godinama i donosi rezultate, ali ni besplatni igrači nisu baš sasvim "besplatni".

Naime, prvak Italije je isplatio Džanovim agentima čak 16 miliona evra što je značajno manje od vrednosti na tržištu, ali je i dalje u pitanju ozbiljna cifra.

Hoće li Velšanin stići u Torino?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.