Alegri, da nije ovo previše ofanzivno?

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2018, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alegri, da nije ovo previše ofanzivno?

Trener Juventusa ima planove kako bi mogao da igra u određenim utakmicama.

Juventus je otvorio novi šampionat pobedom protiv Kjeva, ali bilo je teže nego što su očekivali. Aktuelni šampion je u određenom trenutku i gubio sa 2:1, ali je u poslednjim trenucima meča uspeo da preokrene i pobedi sa 2:3.

Alegri je utakmicu počeo sa Ronaldom u špicu, dok je Dibala bio iza njega, a Kosta i Kvadrado po krilima. Poslednjih pola sata, Alegri je uveo i Mandžukića umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Koste, pa je Juventus totalnom ofanzivom uspeo da preokrene meč.

Ono što je mnoge iznenadili je izjava trenera Juventusa da bi ovakav sastav mogao i da počne određene utakmice. Možda malo previše ofanzivno?

Alegri misli da je to odličan tim, kao i to da je Mario Mandžukić mnogo puta igrao na levoj strani, pa mu neće biti problem da to radi i sada.

Alegri veruje da će povratak Matuidija dodatno pojačati Juventusovu sredinu terena.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.