Alegri: Nismo gubili glavu

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 10:45

Alegri: Nismo gubili glavu

Fudbaleri Juventusa odigrali su 1:1 u prvoj utakmici na svom stadionu u polufinalu Lige Evrope protiv Sevilje.

Trener ekipe iz Torina, Masimilijano Alegri izjavio je da je zadovoljan rezultatiom, s obzirom na način na koji se odvijala utakmica.

"Igrali smo dobro i pre gola. Dobro smo se kretali, ali pred šesnaestercem smo pravili mnogo grešaka. Posle jedne takve uhvaćeni smo u kontranapdu. Međutim, momci su se dobro borili, zadržali smo mirnoću, nismo gubili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glavu i zasluženo stigli do gola. Ne zaboravite, Sevilja je veoma iskusna ekipa. Protiv Mančester Junajteda je gubila 2:0, pa stigla do 2:2. Sada smo mi uspeli da izbegnemo poraz", rekao je Alegri.

Revanš meč se igra za sedam dana, a trener Juventusa kaže da je ekipe spremna i za produžetke, pa i penale.

"Sevilja se dobro branila, bila je veoma agresivna, a njeni napadači trče kao ludi u visoki presing. Znamo kakvu štetu mogu da nam nanesu kada im damo prostor. Revanš će trajati 95 minuta, možda i 120. Ali mi želimo u finale", zaključuje Alegri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.