Alegri: Naša igra bila više od penala

Izvor: B92, 01.Mar.2017, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alegri: Naša igra bila više od penala

Trener Juventusa Masimilijano Alegri smatra da igra njegovog tima protiv Napolija u utorak ne sme biti umanjena zbog penala koje su dobili.

"Stara dama" je savladala goste iz Napulja 3:1, u prvom meču polufinala Kupa Italije, zahvaljujući dva penala koji su dobili.

"U prvom poluvremenu smo igrali u pogrešnom sistemu, napravili smo previše grešaka prilikom dodavanja, ali smo ipak imali mnogo šansi, a Napoliju dozvolili malo. Sve je bilo bolje posle pauze, moram >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da pohvalim tim kako se vratio iako je zaostajao jedan gol", rekao je Alegri.

Gosti su posle meča bili besni na sudiju zbog dva penala koji je svirao Juventusu, a nije sankcionisao start nad Raulom Albiolom u kaznenom prostoru torinskog tima.

"Ne želim da dajem ocenu o suđenju. Sa terena je izgledalo da su oba postojala oba penala. Mislim da naša igra ne sme da bude umanjena zbog penala. Moramo sagledati širu sliku", zaključio je trener Juventusa.

Revanš meč u Napulju je na programu 5. aprila.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.