Albaniju u Beogradu bodri 2.000 navijača?!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2014, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albaniju u Beogradu bodri 2.000 navijača?!

Novinska agencija "Naše Preševo" najavljuje da se sprema organizovan dolazak albanskih navijača na utakmicu protiv "orlova" u Humskoj.

Spremni za put u Beograd: Navijači Albanije

 

Varnice i podgrevanje vatre uoči duela između Srbije i Albanije u Beogradu, u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, je već počelo, a tiče se dolaska albanskih navijača na stadion Partizana kako bi pružili podršku svom nacionalnom timu koji je fantastično započeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kvalifikacioni ciklus.

 

Kako prenose domaći mediji koji se pozivaju na novinsku agenciju “Naše Preševo” u prestonicu Srbije najavljen je dolazak 2.000 pristalica selekcije koju sa klupe vodi Đani de Bjazi, a ta informacija je predstavljena kao pouzdana, čak se nalazi i izjava jednog od organizatora te akcije.

 

"U ponedeljak smo krenuli sa prikupljanjem podataka o imenima zainteresovanih za gostovanje u Beogradu. Interesovanje je ogromno i moraćemo da primenimo selekciju, jer ne želimo da vodimo ljude koji samo žele da gledaju utakmicu. Osnovni uslov je da svi imaju preko 20 godina", kazao je navodno neimenovani izvor novinske agencije sa juga Srbije.

 

Oni bi se u tom slučaju okupili u Tirani, a njima bi se u Srbiji pridružilo još oo 500 navijača iz Prištine, Preševa, Bujanovca, pa čak Niša i Vranja.

 

Najspornija stvar je ovde što dva saveza, srpski i albanski, pokušavaju zbog toga što je ovo svakako utakmica visokog rizika, da se dogovore da na meču u Beogradu ne bude simpatizera reprezentacije Albanije, a da u Tiranu ne putuju srpski navijači, kako bi se olakšala organizacija utakmice i bezbednost svih na stadionima.

 

Ipak, odluka o tome još uvek nije doneta i dva saveza se i dalje nalaze u pregovorima, ali očigledno je da je neko poželeo da tri nedelje pre ovog meča doda malo ulja na vatru i samo oteža posao onima koji se trude da sve prođe u miru.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.