Albanac sa Kosova se vratio u Ljubljanu

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2017, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanac sa Kosova se vratio u Ljubljanu

Dosadašnji košarkaš Krke Erjon Kastrati sledeće sezone nosiće dres Olimpije, objavljeno je danas na sajtu Jadranske lige.

Kastrati je sa Olimpijom potpisao jednogodišnji ugovor.

On je već nosio dres tog kluba, 2011. i 2012. godine.

Reprezentativac Kosova je prošle sezone u regionalnom takmičenju prosečno beležio po 3,6 poena i 2,2 skoka.

"Drago mi je što sam što sam se vratio u Ljubljanu. Učiniću sve što je u mojoj moći da pomognem timu. Nadam se da ćemo imati uspešnu sezonu i da ćemo uspeti da ostvarimo ciljeve koje smo postavili", rekao je Kastrati.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šakić napustio Cibonu, otišao kod Rašića

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2017

Najbolji strelac Cibone u minuloj sezoni Željko Šakić odlučio je da napusti klub i preseli se u Rumuniju...Košarkaški klub Cibona ostao je bez svog najboljeg strelca iz prethodne sezone, pošto je Željko Šakić prihvatio ponudu koja mu je stigla iz Rumunije...Krilni košarkaš karijeru nastavlja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.