Alba: Uvek navijam da Real izgubi

Izvor: B92, 03.Feb.2015, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alba: Uvek navijam da Real izgubi

Fudbaler Barselone Đordi Alba rekao je da se uvek nada da će Real Madrid izgubiti.

On je ipak istakao da bi Katalonci više trebalo da vode računa o svojim mečevima i pobedama ako žele da preteknu madridski klub na tabeli Primere.

"Kao navijač Barselone uvek želim da Real Madird izgubi, ali više želim da se fokusiram na ono što je važnije, na Barselonu. Sada moramo da pobedimo u svim utakmicama do kraja ukoliko želimo da ih stignemo, što je gotovo nemoguće", rekao je Alba za špansku Marku.

Barselona je trenutno druga na tebeli Primere sa 50 bodova, bodom manje od prvoplasiranog Real Madrida, ali katalonski klub ima utakmicu više.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Defanzivac Barse: Uvek navijam protiv Reala

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2015

Fudbaler Barselone Đordi Alba rekao je danas da se uvek nada da će Real Madrid izgubiti, ali je istakao da bi Katalonci više trebalo da vode računa o svojim mečevima i pobedama ako žele da preteknu madridski klub na tabeli Primere...- Kao navijač Barselone uvek želim da Real Madird izgubi, ali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.