Alba: Isko ima veliki kvalitet, dobrodošao je u Barselonu

Izvor: Vesti-online.com, 23.Feb.2017, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alba: Isko ima veliki kvalitet, dobrodošao je u Barselonu

Fudbaler Barselone Đordi Alba pozvao je vezistu Reala Iska Alarkona da napravi senzacionalan potez i dođe na Nou Kamp.

Isko, koji je svojevremeno bio saigrač Albe u Valensiji, skoro sigurno napušta Madrid na kraju sezone nezadovoljan minutažom i ulogom u timu, jer trener Zinedin Zidan više poverenja ima u Luku Modrića, Kazemira i Tonija Krosa, ali i u rezervistu Džejmsa Rodrigeza.

- Svaki dobar igrač je dobrodošao u Barselonu. Imam veliko poštovanje prema Isku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zajedno smo igrali u Valensiji i znam da ima veliki kvalitet. Vreme će reći da o nečemu više (transferu u Barselonu prim. aut) - rekao je Alba za španske medije.

Ukoliko se ostvari transfer, Isko će napraviti potez sličnan onom iz 1996. godine kada je sadašnji trener Barselone Luis Enrike prešao iz Reala u Kataloniju. Izvesno je da 24-godišnji španski fudbaler odlazi iz Reala, a moguće nove sredine su još Čelsi, Arsenal, Mančester Siti i Juventus.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Alba: Isko, dođi u Barselonu

Izvor: B92, 23.Feb.2017

Fudbaler Barselone Đordi Alba pozvao je vezistu Reala Iska Alarkona da napravi senzacionalan potez i dođe na Nou Kamp. Isko, koji je svojevremeno bio saigrač Albe u Valensiji, skoro sigurno napušta Madrid na kraju sezone nezadovoljan minutažom i ulogom u timu, jer trener Zinedin Zidan više poverenja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.