Alaves u potrazi za četvrtim trenerom ove sezone

Izvor: N1 televizija, 27.Nov.2017, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alaves u potrazi za četvrtim trenerom ove sezone

Španski prvoligaš Alaves u potrazi je za novim trenerom, pošto su čelnici tog kluba uručili otkaz Italijanu Đaniju de Bjaziju.

To je treći otkaz na klupi Alavesa od juna ove godine.

Klub iz Vitorije je poslednji na tabeli španske Primere sa samo šest bodova iz 13 utakmica.

Alaves, za koji nastupa i bivši fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai, je pod vođstvom De Bjazija izgubio šest od osam utakmica u domaćem šampionatu.

Alaves are >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << looking for their 4⃣th manager since June following the sacking of Gianni De Biasi...#LaLiga#Alaves@Alavespic.twitter.com/HjZg6Ma8kS

Srpski fudbaler je poslednji put na teren izašao u meču Kupa Kralja protiv Hetafea pre mesec dana.

Španski tim će sa klupe predvoditi Havijer Kabeljo, koji je bio pomoćnik italijanskom stručnjaku i koji će se na mestu trenera naći samo kao privremeno rešenje.

BREAKING NEWS: Gianni De Biasi becomes the third Italian Coach to clear his office today as he is sacked by #Alaves. #LaLiga

De Bjazi je treći Italijan koji je tokom dana dobio otkaz, pošto su klupu ranije tokom dana napustili i trener Milana Vinćenco Montela i šef struke Sasuola Kristijan Buki.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.